Home » Forestillingen er utsatt
Aktuelt

Forestillingen er utsatt

Vi er blitt nødt til å utsette forestillingen «Aldri redd for mørkets makt» fordi arbeidssituasjonen under prøvene ble for krevende og la et urimelig høyt press på alle medvirkende.

I to år har vi planlagt forestillingen «Aldri redd for mørkets makt» som handler om et avhør hos Gestapo i Bergen mellom en norsk motstandsmann og en tysk avhørsleder. Stykket var planlagt spilt på Ricks fra 4. oktober – på samme adresse som Gestapo faktisk hadde under krigen.

Vi er blitt nødt til å utsette forestillingen fordi arbeidssituasjonen under prøvene ble for krevende og la et urimelig høyt press på alle medvirkende.

Det er lett å se i dag at vi burde beregnet  lengre prøvetid for skuespillere, regissør og teknisk personale, men uforutsette vanskeligheter har dukket opp, så derfor vil vi heller utsette forestillingen til vi er helt sikker på at vi vil kunne fremvise et vellykket resultat.

Alle som har blitt invitert til premieren på denne forestillingen vil få tilbudet igjen når forestillingen er klar for publikum. Alle som har kjøpt billetter på Billettservice vil få billettene sine refundert der.

Vi beklager det hele, men tror dere har en fin forestilling i vente.

Hilsen
Godthard Larsen
Produsent

Legg til kommentar

Klikk her for å legge igjen kommentar

AdBlocker Message

Vår nettside er avhengig av å kunne vise annonser. Vennligst vurder å deaktiver din ad blocker for å støtte oss.